14 ARALIK ÇARŞAMBA günü Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftasını Kutluyoruz.

12-18 Aralık tarihlerinde Yerli Malı Haftası kutlanmaktadır.Haftanın amacı;yerli tüketimin bilinçli olarak artmasıdır.Bu hafta süresince bizde okulumuzda yatırım yapmanın,yerli malı kullanmanın önemini vurgulayacağız.İnsanların parasını,malını kullanmanın önemini vurgulayacağız.İnsanların parasını,malını,eşyalarını,zamanını ve sağlığını gerektiği gibi korunmasının,dikkatli olmasının tutumlu olmak olduğunu çocuklarımıza kavratmaya ve farkındalık oluşturmaya çalışacağız.Yalnızca kendimize ait olanı değil,elektriği,suyu,yiyecekleri,okulda kullanılan eşyaları,bize ait olmayan eşyaları kendimizinmiş gibi özenle korumayı pekiştireceğiz.Bu vesileyle 14 Aralık Çarşamba Günü,çocuğumuz sevdiği bir meyveyi(Elma,Ayıklanmış nar vb.),Çocuğun yiyebileceği miktarda kuru yemiş(Fındık,ceviz,badem,kuru üzüm vb.)getirerek bu sağlıklı ve yerli besinleri tüketip sohbet edecekler.